tisdag, januari 06, 2015

2014

Årskönika

Jag har funderat mycket på detta. Året som gick som en sammanfattning.
Jo det gäller ju bara att minnas året också :P 

Även 2014 var en krävande år på många sätt och vis. 
Vi har gått igenom många både givande och jobbiga saker under året. 
Efter att ha levt med ovisshet och en snål kassa i nästan ett år kändes det bra när det enligt blev ett slut på eländet eller ja på sätt och vis blev ju inte slut förrän i december. 

Jag lämnar 2014 bakom mig som året då väggen var lite väl nära näsan men som samtidigt visade mig att jag är stark, att vi är starka!

Eftersom Peter började ett nytt jobb i april så hade han ingen riktig semester men fick till några semesterdagar i alla fall så vi kunde åka iväg på semester. 
Den planerade semestern fick vi avboka pga regn, regn och så lite regn.
Vi åkte en sväng till brorsan å Malin i stället ,gick på grönan och åkte sedan iväg på en kryssning. Kryssningen var helt okej rekommenderar Viking Line mer då de var mer för barnen. Lilla My var bara läskig tyckte Zelda och att de drog allt på svenska och sen även på finska var väl inte heller så kul. 

När vädret ordnade upp sig drog vi till med en spontansemester till GBG. Bokade hotell och tog en roadtrip dit.  Det blev en massa badande och Liseberg såklart =) 
Nova-Li åkte Lisebergsbanan för första gången!

Även Sthlms skärgård blev besökt då vi blev medbjudna till Stefans föräldrars sommarhus. 

En underbar sommar!

Under sommaren påbörjade vi även renovering av källaren, vi hade ju sagt att 2014 inte skulle innebära några större renoveringen, ops! :P 

Under hösten blev det sånär på klart, ditten och datten finns ju kvar att göra dock :P 

Hösten rullade på ganska snabbt och kantades av trasiga saker då under 2 månader gick torktumlaren, dammsugaren och diskmaskinen sönder , ingen billig historia. 

Peter är förresten numera även humanistisk behandlingspedagog =) 

Julen var mysig som vanligt men kom och gick lika snabbt. Jag vill alltid hinna så mycket vid jul med varken tid eller ork finns , men det gör ingenting det blir ju jul ändå ;) 
Några dagar innan jul var jag förresten med i Karlavagnen och pratade om julen.  Det var lite läskigt men roligt också =) 

Nyåret firades med familjen och goda vänner hemma hos oss med svägerskan Malin som värdinna. 
God mat, sällskapsspel och massa prat! 

Så skål och välkommen 2015!


Inga kommentarer: